Skip links

Xenon en een achterbumper voor mijn auto verjaardag

Het is misschien een beetje cheesy maar mijn auto heeft een naam. Zijn naam is Stefan. En Stefan is recent drie jaar geworden. Overigens is Stefan een Volkswagen Golf. Enfin, bij een verjaardag horen cadeautjes. En voor Stefan zat ik te denken om nieuwe verlichting te installeren en een achterbumper kan ook geen kwaad.

Dus ik zoeken op het web naar een beetje voordelige xenon verlichting. Enfin, ik vond het al snel in de webwinkel van carstyle.nl. Super voordelig een fraaie xenon verlichting kit kunnen vinden voor mijn Stefan.

Daarnaast wilde ik dus zoals aangegeven een achterbumper vinden. En gelukkig hebben ze die ook bij carstyle.nl. Toevallig eentje die perfect zou passen bij mijn Stefan. Enfin hier kan men vinden de URL van de categoriepagina: https://www.carstyle.nl/exterieur/achterbumper.html. Direct beide besteld.

Enfin, ik had de auto onderdelen denk ik binnen een dag of twee in huis. Ik heb ze zelf aangebracht op de auto dat bespaard me ook weer. Enfin, Stefan ziet er uit als nieuw met deze onderdelen van carstyle.nl. Super blij mee dus. En het koste me niet veel.

Enfin, shoppen bij carstyle voor mij was dus zeker een plezante ervaring. Ik had een aantal vragen en die wisten ze bij carstyle rap te beantwoorden op een deskundige wijze. Je merkt dat de support, dat dat gasten zijn die zelf ook fervent carstylers zijn en dat is natuurlijk altijd fijn om deskundig advies te ontvangen.

Ik heb het mijn vrienden ook aanbevolen om voortaan maar bij deze shop te zoeken naar car styling accessoires want het lijkt me sterk dat er partijen zijn die dit nog goedkoper kunnen aanbieden. Enfin ik heb de website gebookmarked. En ik weet zeker dat ik over een paar maanden nog wel terugkeer om te kijken voor misschien een auto grill of ook een voorbumper want nu hebben we dus alleen een achterbumper.

Return to top of page