Skip links

Gloednieuwe BMW uit Frankfurt am Main

Ik ben echt een Bimmer liefhebber. Ik rijd al sinds mijn eerste auto BMW. En ik denk dat ik nooit ga veranderen. Nou ja tot voor kort dacht ik dat. Laatst werkeloos geworden. Financieel gaat het niet zo goed. Recent een scheiding achter de rug. Door financiële problemen leek het erop dat mijn volgende auto geen BMW zou kunnen zijn.

Tenminste dat dacht ik. Een Nederlandse BMW kan ik me op dit moment niet veroorloven nee. Maar toen leerde ik dat in Duitsland, de auto’s veel goedkoper zijn dan in Nederland. Logisch dat is de bron. Dat is het land van herkomst van deze geweldige auto’s.

Dus ging ik kijken op de website AutoScout24.de. Daar kun je advertenties zien van Duitse verkopers. Mijn Duits is nog vrij aardig. Dus dat was voor mij geen probleem. Alleen helemaal naar Frankfurt rijden, want dat is de locatie van de BMW die ik op het oog had, dat lijkt me niets. Een vriend van mij maakte de aanbeveling om een gespecialiseerd bedrijf hiervoor in te zetten. Dat is helemaal niet zo duur, maar bespaard wel een hoop tijd en administratie enzo en dingen waar je geen verstand van hebt. Het bedrijf dat hij aanbeveelt is Easyimport.nl, en dit bedrijf heeft voor mij uiteindelijk ook de klus geklaard. Ik las hier alles over de werkwijze van deze importeur: https://easyimport.nl/werkwijze/. En dit beviel mij wel. Uiteindelijk had ik de BMW binnen een week of twee hier in Holland. Helemaal geen omkijken gehad zelf. Easy Import regelde alles van de logistiek tot de bpm. Enfin, ik ben super blij dat ik een gloednieuwe BMW heb kunnen aanschaffen ondanks mijn penibele financiële situatie. Met auto import Duitsland kan eigenlijk iedereen zelfs mensen met een uiterst bescheiden budget, zelfs een bijstandsmoeder kan bij wijze van spreken een gloednieuwe Porsche kopen. Lang leve auto import Duitsland!

Return to top of page