Skip links

Kan ik een extra afvalcontainer huren?

Stel, je hebt een grootscheepse opruiming of verbouwing in je bedrijfspand. De reguliere afvalcontainers kunnen de toevoer dan natuurlijk niet aan, en je gaat niet zelf alles heen en weer rijden. Kun je dan een extra afvalcontainer huren? Ja, dat kan bij Renewi. Hoe gaat dat in zijn werk?

Verbouwen

Een afvalcontainer huren van Renewi is in een handomdraai gedaan. Op de website vul je heel handig de velden in om bij het juiste type container terecht te komen. Ga je verbouwen, dan is een exemplaar speciaal voor bouw- en sloopafval bijvoorbeeld het meest geschikt. Het ligt geheel aan het type en de omvang van de verbouwing welk type container je kiest. Er zijn afzetcontainers tot wel veertig m3 te huren. Het bedrijf komt op de afgesproken data de container bij je bedrijf afleveren en weer ophalen.

Opruimen

Ook voor een grote opruimactie in je bedrijf zijn diverse soorten en maten containers te huur. Een grofvuilcontainer, eveneens te huren tot veertig m3, is dan de beste optie. Hierin kun je meubels zoals afgedankte archiefkasten (we doen tegenwoordig toch meer digitaal), uit elkaar vallende bureaustoelen en bureaus kwijt. Of van welke objecten je maar af wilt.

Tuin of binnenplaats opknappen

Wanneer de binnenplaats of tuin van je bedrijf aan een grondige metamorfose toe is, komt een container voor groenafval in aanmerking. Het afval dat uit een tuin vandaan komt is bijna altijd meer dan je denkt. Het is fijn om te weten dat alles vervolgens op een duurzame manier verwerkt wordt. De tijd dat we alles bij elkaar in een oven gooiden en de fik erin staken ligt achter ons.

Duurzaamheid

Het is belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren omdat generaties na ons ook nog van de planeet willen genieten. Soms ontkom je er niet aan en moet er veel afgevoerd worden. Een bedrijf als Renewi kijkt op een constructieve manier naar wat er in de containers zit, en sorteert zo veel mogelijk materialen om te hergebruiken. Op die manier wordt je (tuin)verbouwing of opruimactie ontzorgd en kun je je concentreren op hoe het er allemaal uit moet gaan zien.

Return to top of page