Skip links

Hoe laat ik mijn auto wrappen?

Je auto laten wrappen kan een geweldige manier zijn om het uiterlijk van uw auto te veranderen en te beschermen, en het kan ook een tijdbesparend en kosteneffectief alternatief zijn voor het spuiten van uw auto. Hieronder volgt een overzicht van de stappen die u moet nemen om uw auto te laten wrappen.

Kies uw ontwerp

Het eerste wat u moet doen voordat u uw auto laat wrappen, is beslissen wat voor ontwerp u wilt. Dit kan variëren van eenvoudige kleurblokken tot ingewikkelde afbeeldingen of zelfs foto’s. U kunt een ontwerper raadplegen om u te helpen het perfecte ontwerp te maken of u kunt online zoeken naar inspiratie.

Kies uw folie

Nadat u uw ontwerp heeft gekozen, moet u bepalen welk type folie u wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten folies beschikbaar, waaronder glanzend, mat, metallic en zelfs chroom. Elk type folie heeft zijn eigen unieke uitstraling, dus u moet bepalen welk type folie het beste bij uw ontwerp past.

Maak een afspraak

Nadat u uw ontwerp en folie heeft gekozen, moet u een afspraak maken met een professionele wrapper. Het is belangrijk om een ??professionele en ervaren wrapper te kiezen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en dat de wrap er professioneel uitziet. U kunt online zoeken naar wrapper in uw omgeving of vragen om aanbevelingen van vrienden of familie.

Voorbereiding van uw auto

Voordat u uw auto naar de wrapper brengt, moet u ervoor zorgen dat uw auto goed is voorbereid. Dit omvat het grondig wassen van uw auto om eventuele vuil en vet te verwijderen. Het is ook belangrijk om eventuele wax, poetsmiddelen en andere producten van de lak te verwijderen om ervoor te zorgen dat de folie goed hecht.

De wrap aanbrengen

De wrapper zal de folie op uw auto aanbrengen, waarbij hij of zij de nodige maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat de folie nauwkeurig wordt geplaatst. Het proces kan enkele uren duren, afhankelijk van de grootte van uw auto en de complexiteit van het ontwerp. De wrapper zal de folie aanbrengen met behulp van speciale gereedschappen om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of kreukels ontstaan.

Return to top of page