Skip links

Waarom zou je jouw auto willen laten wrappen?

Zit jij na te denken over carwrapping en of het een goede keus is voor jouw auto? Of ben je juist jouw huidige kleur al weer beu? Dan is carwrapping echt iets voor jou. De wrapfolie beschermt tevens jouw auto. Je kan ook jouw auto voor een deel wrappen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het zo leuk. Wil jij nou ook jouw auto laten wrappen? Dan ben je bij proautotint bij het juiste adres. 

Wat is de toegevoegde waarde van een gewrapte auto?

Als je een auto heb gekocht en je wilt toch een andere kleur, dan is carwrapping ideaal. Door carwrapping tast je de oorspronkelijke kleur van de auto niet aan en zo behoudt de auto zijn waarde. Je kan ook een bedrijfsauto laten wrappen. Zo kun je jouw bedrijf sponsoren op de auto. Je hoeft namelijk niet perse heel de auto te wrappen. Het is dus ook een goede promotieactie voor je bedrijf. Carwrapping zorgt er ook voor dat jouw originele lak beschermt wordt. De gewrapte auto is ook gemakkelijk schoon te houden. Met carwrapping kan je eindeloos door gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Hoe lang blijft de carwrapping mooi?

Bij carwrapping is het van belang dat de wrap op de juiste manier wordt geplaatst. Ook is onderhoud van belang. Als de wrapping goed geplaatst is en je onderhoudt de wrapping goed, dan kan de carwrap ongeveer drie jaar meegaan. De kosten van een wrapping kan verschillen. Als je jouw auto wilt carwrappen kan je rekening mee houden dat het minimaal 1700 euro gaat kosten. Dit is zonder extraatjes. De prijs hangt natuurlijk ook af van wat voor type auto je hebt en welke carwrapfolie je uitgekozen hebt.

Kan je met een gewrapte auto door de wasstraat?

Als jouw auto is voorzien met een wrap, kan jouw auto nog prima door de wasstraat. Je hoeft hier geen zorgen voor te hebben. Het wordt alleen niet aangeraden om de eerste twee weken van de wrapping je auto te wassen. Wacht dan even twee weken. Je weet dan tenminste zeker dat de wrap goed gehecht is aan de lak. Voor het schoonmaken van de wrapping zijn speciale schoonmaakmiddelen op de markt. Het is niet verplicht om de speciale middelen te gebruiken, maar het is wel beter voor de wrap. Je kan de wrap ook zelf poetsen. Hou er dan wel rekening mee dat het water niet meer dan 60 graden is. Zo voorkom je mogelijke schade. Ga er ook niet te hard met een hogedrukreiniger overheen. Houdt voldoende afstand van de auto. Zo onderhoud je de wrap goed.

Return to top of page