Skip links

Toyota Aygo leasen? Hier vind je het beste aanbod!

De Toyota Aygo is een stoere sportieve stadsauto waarmee je zeker zal opvallen in de massa. Deze populaire wagen is ook nog eens comfortabel en heeft geavanceerde technologie aan boord. De Toyota Aygo heeft standaard een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 72 PK. Het gemiddelde verbruik wordt berekend op 3,8 l/100 km (1 op 26,3). Dit maakt de wagen behalve sportief ook nog eens zeer zuinig. De topsnelheid van de Aygo ligt op 160 km per uur. In 14 seconden accelereer je van 0 tot 100 kilometer. Het gewicht van deze Toyota is 830 kilo. Ondanks de geringe afmetingen van de gehele wagen kun je toch altijd nog 425 liter aan bagage meenemen!

4 uitvoeringen beschikbaar


De koplampen hebben een ingebouwde led-dagrijverlichting. Ook de achterlichten zijn voorzien van deze led techniek. Het interieur van de Aygo is uitgevoerd met een 7 inch touchscreen dat gemakkelijk te verbinden is met je smartphone. Veel functies zijn bovendien met de stem te bedienen.

De Toyota Aygo is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen:
? Aygo X Joy 5 deurs
? Aygo X Joy Cabrio
? Aygo X JBL 5 deurs
? Aygo X Clusiv 5 deurs

De nieuwprijs van de Toyota Aygo ligt rond de € 12.000 maar wanneer je dat bedrag liever voor iets anders gebruikt en toch een Aygo wil rijden kun je altijd de mogelijkheid bekijken van Toyota Aygo Private Lease. Voor een maandbedrag vanaf € 199,- is het al mogelijk om deze stoere en sportieve stadsauto te leasen als particulier zijnde. De maandlasten zijn afhankelijk van hoe jij je auto configureert. De ene Aygo is namelijk luxer uitgerust dan de andere. Ook de voorwaarden in het leasecontract zijn bepalend voor de uiteindelijke maandlasten. Vergelijk de voorwaarden van de verschillende aanbieders dus goed zodat je het beste haalt uit je afgesloten leasecontract. In elk geval heb je bij private lease altijd het voordeel dat alle onderhoudskosten inbegrepen zijn in het maandbedrag, zelfs de wegenbelasting en de verzekering. Zo heb je dus alles overzichtelijk bij elkaar.

Waar lease ik het goedkoopst mijn Toyota Aygo?


De Toyota Aygo private lease wordt aangeboden door verschillende leasemaatschappijen, onder andere Ikrij.nl, Athlon, Univé, ANWB, XL easy en uiteraard Toyota zelf. De verschillende maatschappijen bieden looptijden van 24 (2 jaar) tot 60 maanden (5 jaar). Houdt er rekening mee dat het laagste maandbedrag niet persé het contract is met de beste voorwaarden. De verschillen zitten vooral in de manier van verzekeren en het aantal te rijden kilometers. Ook is het aan te raden na te gaan hoe de leasemaatschappij voortijdige afbreking van het leasecontract behandeld. Voortijdige beëindiging van het contract kan namelijk extra kosten met zich meebrengen. Vergelijk daarom op je gemak alle aanbieders en kies het contract dat het beste bij jou past. Zo rijd je binnenkort ook rond als trotse bestuurder van een Toyota Aygo en is alles perfect geregeld qua onderhoud en rijgenot. Toyota Aygo private lease is een ideale oplossing voor iedereen!

Return to top of page