Skip links

De meest exclusieve SUV’s

Sports Utility Vehicle’s (SUV’s) zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. De SUV  bestaat in allerlei soorten maar vooral de exclusieve auto’s zijn erg in trek. Maar wat is nu zo bijzonder aan deze exclusieve auto’s? En wat zijn nou de meest exclusieve modellen die er rondrijden? In dit artikel vind je de meest exclusieve SUV’s.

Waarom een SUV?

Een van de grootste redenen waarom mensen voor een SUV kiezen zijn de looks. De stoere en avontuurlijke look spreekt veel mensen aan. Daarnaast zijn er ook praktische voordelen zoals de hoge, overzichtelijke rijhouding. Dit zorgt voor een beter beeld over het wegdek en zo een veiliger gevoel. Ook is er vaak veel beenruimte en ruimte voor kinderen aanwezig. Tenslotte liggen SUV’s hoger op de weg waardoor je de onderkant van je auto minder makkelijk beschadigd.

Exclusieve SUV’s

Prijzen van een exclusieve SUV kunnen variëren tussen de 120.000 en 400.000 euro. Denk aan exclusieve automerken zoals Ferrari en Rolls-Royce. Hieronder staan enkele van de meest exclusieve modellen gesorteerd van goedkoop naar duur.

 1. De Porsche Cayenne Turbo
  Deze exclusieve auto kost 204.500 euro.
 2. De Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC
  Deze exclusieve auto beschikt over acht cilinders en kost dan ook 215.373 euro.
 3. De Lamborghini Urus
  Deze exclusieve SUV met de kenmerkende Lamorghini kleur is te koop voor 278.844 euro.
 4. De Bentley Bentayga W12
  Deze exclusieve auto heeft een flink gewicht en kost 285.957 euro.
 5. De Range Rover V8 Supercharged SV Autobiography
  Een exclusieve Amerikaanse auto waarbij luxe en comfort bovenaan staat. De auto heeft een prijskaartje van 290.880 euro.
 6. De Rolls-Royce Cullinan
  Met een prijskaartje van 415.525 euro is dit de duurste auto in het rijtje. Hiervoor zit de SUV vol met luxe zoals een het een Rolls-Royce betaamt.
Return to top of page