Skip links

Droomauto gevonden? Die auto importeren was nog nooit zo gemakkelijk!

Als je een lange zoektocht hebt gehad naar de voor jou perfecte auto, dan moet je je niet laten tegenhouden wanneer die auto zich in het buitenland bevindt. Er bestaat immers zoiets als een auto importeren van en naar het buitenland. Klinkt dit je een stap te ver? Het klinkt ingewikkelder  dan het is want online kan je heel wat informatie vinden over je auto importeren vanuit het buitenland! Je kan zelfs bepaalde kosten zoals BPM laten berekenen op voorhand, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! 

Auto importeren

Veel mensen haken af wanneer er gesproken wordt over een auto importeren. Dit hoeft niet zo te gaan, want wanneer je je voldoende laat informeren is het helemaal niet zo ingewikkeld. Op import-autos.nl kan je alle informatie vinden die nodig is voor het importeren van jouw droomauto. Je kan ook alles uit handen geven en door hen je auto laten importeren vanuit het buitenland. Zo hoef jij je om niets nog zorgen te maken en hoef jij alleen nog maar af te tellen tot jouw droomauto effectief in jouw garage staat!

Import Pakketten

Bij het importeren van een auto komt wel wat kijken dat je perfect zelf kan doen, maar we begrijpen het perfect als mensen zich er niet zo gemakkelijk bij voelen. We laten het liever over aan iemand die er verstand van heeft. Op import-autos.nl kan je daarom kiezen uit verschillende import pakketten waarbij ofwel alles voor jou geregeld wordt ofwel alleen maar de controle van de documenten gebeurt en de BPM berekend wordt. Wanneer je kiest voor het full pakket, wordt alles voor jou geregeld van controle van documenten over BPM berekening tot keuring, verzekerd transport en zelfs prijsonderhandelingen.

BPM calculator 

BPM is een bedrag dat je moet betalen wanneer je auto effectief in eigen land de baan op gaat. Om jezelf niet voor onaangename verrassingen te komen laten staan, kan je deze op voorhand berekenen. Op import-autos.nl kan je namelijk een BPM calculator vinden, zodat je exact weet wat je hiervoor zal moeten betalen. Het is helaas niet alleen de aankoop van de auto zelf waar je rekening mee moet houden als je die droomauto koopt, maar ook onder andere deze kost mag je zeker niet vergeten!

Return to top of page