Skip links

Handige gadgets als je vaak in de auto zit

Als je vaak in de auto zit is het verstandig om gebruik te maken van verschillende gadgets die de reis wat makkelijker of comfortabeler maken. Het is namelijk zeer vervelend als de nodige gadget niet in jouw auto zit want dit kan irritaties opwekken terwijl je juist gefocust moet blijven op het verkeer.

De telefoonhouder

De telefoonhouder is een geweldige uitvinding maar zit vaak niet standaard in een auto als deze uit de fabriek komt. Het is vervelend als je nergens je telefoon kan neerleggen en dus je telefoon in je hand moet houden. Dit is namelijk wettelijk verboden. Een telefoonhouder auto is de perfecte oplossing en is gemakkelijk te installeren. De meeste telefoonhouder zijn namelijk universeel. Dat betekend dat de telefoonhouder in elke auto past.

Handsfree carkit

Word je vaak gebeld tijden het rijden en word je er moe van om je auto om de haverklap aan de kant te zetten? Een handsfree carkit is dan de beste oplossing. Je hoeft namelijk je auto niet meer aan de kant te zetten om de telefoon op te nemen. Een handsfree carkit kan je makkelijk koppelen aan je auto of telefoon. Hierdoor kun je de telefoon opnemen zonder je reis te onderbreken.

Dashcam

Een dashcam is een kleine camera die alles opneemt wat er gebeurd op de openbare weg. Veel dashcams hebben bewegingssensoren en nemen pas op bij een verdachte beweging zoals een botsing. Je kan de opgenomen beelden via de cloud en computer bekijken en downloaden. Mocht je een auto ongeluk meemaken en je maakt gebruik van een dashcam, dan kunnen de opnames extra bewijsmaterialen zijn die je eventuele onschuld kunnen bewijzen. Ook is een dashcam zeer makkelijk te installeren en zijn de meeste dashcams geschikt voor alle auto’s. Let wel op, het is verboden om de opgenomen beelden te publiceren op het internet of Youtube. Dit omdat het opnames zijn van de openbare weg. Hier kan je dus voor veroordeeld worden.

Return to top of page