Skip links

Help! Mijn auto is kapot; wat nu?

Heb je recent een flinke botsing of aanrijding met jouw auto gehad? Of is jouw auto op een andere manier flink beschadigd geraakt? Als jouw auto kapot is, kun je hier mogelijk niet meer veilig in rondrijden. Op dat moment moet je een belangrijke knoop doorhakken: ga je jouw auto verkopen? Of ga je jouw kapotte auto toch nog laten herstellen? Voor beide mogelijkheden valt in ieder geval iets te zeggen. In dit artikel vind je meer informatie over beide mogelijkheden, zodat je voor jezelf de juiste keuze kunt maken.

Jouw auto verkopen

Je kunt er voor kiezen om jouw kapotte auto te verkopen. Via bijvoorbeeld Autoinkoopbv.nl kun je direct een prima bod op jouw auto ontvangen. Dit bod is relatief hoog, waardoor het financieel gezien zeker interessant is om jouw auto te verkopen. Ondertussen heb je zelf ook nagenoeg nergens omkijken naar.

Zo hoef je niet meer zelf een advertentie voor jouw kapotte auto te maken. Ook hoef je niet zelf te onderhandelen over de prijs of moeite te doen om jouw kapotte auto te verkopen. Nee, de verkoop van jouw kapotte auto gaat op deze manier eigenlijk bijzonder gemakkelijk.

In sommige situaties kun je overigens ook niks anders. Dat is bijvoorbeeld het geval als jouw auto niet meer veilig te herstellen is. In dat geval kun je er eigenlijk alleen maar voor kiezen om jouw kapotte auto te verkopen.

Jouw auto laten repareren

Valt de uiteindelijke schade aan jouw kapotte mee? Dan kun je er ook nog voor kiezen om jouw auto te laten repareren. Als je hiervoor kiest, is het van belang dat je voor een gerenommeerde schadehersteller kiest. De schade moet tot in perfectie hersteld worden, aangezien je zeker niet in een onveilige auto rond wilt rijden.Bovendien moet je hierbij met de nodige kosten rekening houden. Dit kan mogelijk verzekeringswerk zijn, maar mogelijk komt dit volledige bedrag bij jou op het bordje terecht. Zie je dit niet zitten? Kies dan voor de verkoop van jouw auto. Aan een opkoper bij jou in de buurt kun je jouw auto ongetwijfeld direct verkopen. Woon je bijvoorbeeld in de buurt van Den Haag? Kies dan voor Auto inkoop Den Haag en ontvang snel een prima bod op jouw kapotte auto!

Return to top of page