Skip links

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Verhoog de efficiëntie van uw bedrijf door de juiste trailer voor de klus te kiezen. Als je de verschillende soorten aanhangwagens begrijpt die beschikbaar zijn, is het gemakkelijk om het model te selecteren dat past bij uw behoeften. Er is een scala aan variaties om uit te kiezen. Vind vandaag betere trailers te koop op BW Trailers van Van Laar Aanhangwagens.

Aanhangers met vlakke laadvloer

Diepladers zijn een populaire keuze voor veel bedrijven. Door hun flexibiliteit kunnen ze worden gebruikt om een ??breed scala aan materialen te vervoeren. Een ander voordeel van deze trailers is dat ze gemakkelijk te laden en te lossen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw activiteiten. Er is geen doos die de materialen bedekt, wat betekent dat je in plaats daarvan zeildoek moet gebruiken.

De dieplader is een soort open dekuitrusting zonder zijkanten en zonder dak, voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van industriële goederen. De dieplader is zeer veelzijdig en daardoor een veel voorkomend aanwinst voor vervoerders. Het is een eenvoudige oplegger, zonder zijkanten of dak, waardoor het laden en lossen snel en gemakkelijk verloopt. Veelvoorkomende toepassingen zijn onder meer zware ladingen die niet bederfelijk, kwetsbaar of kwetsbaar zijn voor neerslag – aangezien er geen dekking is om de vracht te beschermen. Je kunt vandaag de beste diepladers vinden die te koop zijn op BW Trailers van Van Laar Aanhangwagens.

Kippers

Kippers zijn aanhangwagens met een kiepfunctie. Hiermee kun je dus gemakkelijk bulk- en bouwgoederen en tuinafval vervoeren. Een kipper heeft een laadbak die zowel naar achteren, als naar de zijkanten gekantelt kan worden. Het kippen (kantelen) van de laadbak gaat altijd met een besturingssysteem, je hoeft dus niet zelf de laadbak om te kantelen.

Het voordeel van een dergelijke kipwagen is dat deze enorm flexibel is. Je kunt de aanhangwagen voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo is het echt een multifunctionele aanhangwagen.

Aanhangwagen met gesloten opbouw

Er zijn ook verschillende aanhangwagens met gesloten opbouw te koop. Het voordeel van deze wagens is, logischerwijs, de overkapping die eroverheen zit. Dit dak op de aanhangwagens zorgt ervoor dat de inhoud van de aanhangwagen schoon en droog blijft tijdens het vervoer. Als het dus regent, hoef je je geen zorgen te maken over natte bagage.

Er zijn verschillende soorten aanhangwagens met gesloten opbouw. Bij sommige aanhangwagens kan het deksel ook omhoog, andere aanhangwagens hebben enkel een deur waardoor de spullen in de aanhangwagen bereikt kunnen worden.

Return to top of page